In 1955 ben ik geboren in Eindhoven. Ik heb op een aantal plekken in Nederland gewoond en kwam midden jaren tachtig in Amsterdam wonen, in Slotervaart. Sindsdien ben ik nog één keer verhuisd binnen het stadsdeel: naar de plek waar ik nu woon (De wijk Park Haagseweg).

In 1998 ben ik lid geworden van de PvdA omdat ik een eerlijke verdeling van opleiding, werk, inkomen en macht belangrijk vind. Zelf heb ik het daarmee best getroffen en graag wil ik me dan ook inzetten voor de kansen van anderen. Dan kom je natuurlijk uit bij de enige echte sociaaldemocratische partij van ons land. We hoeven niet altijd aan ons zelf te denken.

Van 2006 tot  2010 was ik fractievoorzitter in het voormalige stadsdeel Slotervaart. En van 2010 tot 2014 lid van de deelraad van Nieuw-West.  

Volgens mij zijn de komende jaren veiligheid, bestrijding van werkeloosheid, armoede, het tegengaan van een toenemend egoïsme bij  veel mensen en het tegengaan van discriminatie de belangrijkste aandachtspunten in ons land. Graag wil ik aan deze onderwerpen mijn bijdrage leveren, zowel binnen als buiten de bestuurscommissie.