1 maart 2016

Uitnodiging ALV 10 maart en voorstellen kandidaten voor afdelingsbestuur

Beste partijgenoten,
We nodigen u van harte uit voor de komende ALV. Deze zal plaats vinden op donderdag 10 maart om 20.00uur.
De agenda en de notulen van de vorige vergadering ontvangt u spoedig.
Zoals eerder aangegeven hebben we twee vacatures voor de functie van bestuurslid.
De gesprekken met mogelijke kandidaten hebben inmiddels  plaats gevonden en we zijn verheugd om te kunnen melden dat we twee kandidaten hebben gevonden die we namens het afdelingsbestuur tijdens de ALV van harte willen aanbevelen.
De kandidaten zijn  Houssain Sahmi en Hamza Kacha.
Hieronder stellen beide heren zich voor:
Beste partijgenoten,
Ik ben zeer verheugd dat ik wederom welkom ben om het bestuur van pvda Nieuw West te ondersteunen. Mijn naam is Houssain Sahmi, voor oud gedienden geen onbekende naam. Ik ben 53 jaar oud en woon sinds 2006 in de Wildemanbuurt samen met mijn vrouw en vier kinderen.
In 1986 kwam ik in Osdorp wonen en in 1992 trad ik als ambtenaar in dienst bij het voormalig stadsdeelkantoor Osdorp. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest bij stadsdeel Slotervaart en stadsdeel Zuidoost ben ik momenteel als ambtenaar in algemene dienst op de functie van financieel adviseur geplaatst bij stadsdeel Nieuw West.
Ik kom graag het bestuur van Nieuw West ondersteunen bij de uitvoering  zijn taken. De taken zijn mij niet onbekend, omdat ik al in 2007 tot aan de verkiezingen in 2008 bestuurslid ben geweest. Het zijn voor de partij moeilijke tijden en juist nu moeten we elkaar steunen en ondersteunen om terug te komen. Daarom hoop ik dat de afdeling tijdens de algemene vergadering de voordracht van het bestuur zal steunen zodat we aan de slag kunnen.
Hamza Kacha, 27 jaar, woonachtig in Nieuw-West, een vader van een pasgeboren kind en een bestuurskundige van huis uit. Ik ben een geboren en een getogen Amsterdammer, en sinds me vijftiende al lid van de PvdA. De PvdA is voor mij de partij waarmee ik ben gegroeid en me altijd mee heb geïdentificeerd. In het dagelijkse leven werk ik als adviseur bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie in Den Haag en zet ik me in voor de publieke zaak. Als bestuurslid wil ik graag mijn opgebouwde kennis en kunde over het politiek- bestuurlijke domein inzetten om de partij in Nieuw-West beter en groter te maken. Mijn hoop is om een stimulerende partij op te bouwen, met een heldere visie. Daarbij zijn de leden voor mij cruciaal, jullie centraal zetten, betrekken en activeren vind ik belangrijk. Ik ga ervoor!
We hopen u tijdens de ALV te mogen begroeten zodat u met beide heren kennis kan maken.
Vriendelijke groet,
Denise Klomp
Afdelingsvoorzitter PvdA Amsterdam Nieuw West
PvdA